DX800 Track

DX800 Track
YLEISTIETOJA

Olemme kehittäneet täysin uuden monikäyttöisen saksilavanostimen. DX800 on tela-alustaisena mallina erittäin maastokelpoinen.

DX800 Trackin sisarmallit DX800 Skyman™ (hinattava) ja 4WD (kumirenkainen 4-veto) soveltuvat puolestaan käytettäväksi helpommissa maasto-olosuhteissa.

Uusi elektroninen portaaton ohjaus tekee nostimen käytöstä erittäin miellyttävää ja turvallista. Nostin on varustettu automaattisesti tasaavilla tukijaloilla, joka helpottaa ja nopeuttaa nostimen käyttöä. Käytön jälkeen nostimen tukijalat saadaan automaattisesti palautettua kuljetusasentoon napin painalluksella. Tukijalat on suunniteltu niin, että niiden avulla nostin saadaan tasattua erittäin kaltevilla alustoilla, kuten ajorampeissa.

Kompakti koko sekä irrotettavat kaiteet helpottavat työkohteeseen pääsyä. Liikuteltava työtaso laajentaa työskentelyaluetta, ja mahdollistaa työskentelyn pienien esteiden ylitse.

DX800 on saatavilla täyssähkökäyttöisenä, verkkovirta- ja akkuversiona. Nostimesta on saatavilla myös täyshydridiversio, jossa on verkkovirtakäyttö, polttomoottori sekä akkukäyttö.

VARUSTEET

Vakiovarusteet

  • Hydraulinen ajolaite

Lisävarusteet

  • Erikoisväritys
  • Tiedustele valmistajalta muita lisävarusteita!
ULOTTUMAKAAVIO

Max. työskentelykorkeus

8,0 m

Max. lavakorkeus

6,0 m

Sivu-ulottuma

0,85 m

Tuentaleveys

Max 1,52 m

Max. korikuorma

300 kg

Työtason koko

2,2 x 1,0 m

Liikkeiden hallinta

Portaaton sähköisesti ohjattu.

Kuljetuspituus

2,72 m

Kuljetusleveys

1,0 m

Kuljetuskorkeus

2,29 m (ilman kaiteita 1,42 m)

Kokonaispaino (mukana ajolaite)

1 465 kg

Vakiovoimanlähde

230 V / 50 Hz / 1,9 kW

Bensiinimoottori

Lisävaruste

Ajolaite

Vakio

Mäennousukyky

35 %

Ohjaus korista

Kyllä (kuljetusasennossa)