DX800 Skyman™

DX800 Skyman™

YLEISTIETOJA

Olemme kehittäneet täysin uuden monikäyttöisen saksilavanostimen. DX800 on erittäin maastokelpoinen myös hinattavavana mallina.

DX800 Skyman ™ sisarmallit DX800 Track (tela-alusta) ja AWD (kumirenkainen 4-veto) ovat saatavilla käytettäväksi erityisen vaativissa maasto-olosuhteissa.

Uusi elektroninen portaaton ohjaus tekee nostimen käytöstä erittäin miellyttävää ja turvallista. Nostin on varustettu automaattisesti tasaavilla tukijaloilla, joka helpottaa ja nopeuttaa nostimen käyttöä. Käytön jälkeen nostimen tukijalat saadaan automaattisesti palautettua kuljetusasentoon napin painalluksella. Tukijalat on suunniteltu niin, että niiden avulla nostin saadaan tasattua erittäin kaltevilla alustoilla, kuten ajorampeissa.

Vakiovarusteena oleva ajolaite sekä koneen kompakti koko mahdollistaa pääsyn ahtaisiinkin paikkoihin. Irrotettavien kaiteiden avulla koneen voi ajaa matalistakin ovista sisään.

DX800 on saatavilla täyssähkökäyttöisenä, verkkovirta- ja akkuversiona. Nostimesta on saatavilla myös täyshybridiversio, jossa on verkkovirtakäyttö, polttomoottori sekä akkukäyttö.

VARUSTEET

Vakiovarusteet

  • Hydraulinen ajolaite

Lisävarusteet

  • Erikoisväritys
  • Tiedustele valmistajalta muita lisävarusteita!
ULOTTUMAKAAVIO

Max. työskentelykorkeus

8,0 m

Max. lavakorkeus

6,0 m

Sivu-ulottuma

0,85 m

Tuentaleveys

Max 1,52 m

Max. korikuorma

300 kg

Työtason koko

2,2 x 1,4 m

Liikkeiden hallinta

Portaaton sähköisesti ohjattu.

Kuljetuspituus

4,15 m

Kuljetusleveys

1,4 m

Kuljetuskorkeus

2,3 m (ilman kaiteita 1,45 m)

Kokonaispaino (mukana ajolaite)

1 465 kg

Vakiovoimanlähde

230 V / 50 Hz / 1,9 kW

Bensiinimoottori

Lisävaruste

Ajolaite

Vakio

Mäennousukyky

20 %

Ohjaus korista

Kyllä (kuljetusasennossa)