Dexter Lifts – korkeaa laatua vuodesta 1982

 

Dexter Lifts Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy turvallisia sekä korkealaatuisia Dexter-henkilönostimia moniin eri käyttötarkoituksiin. Tuotteitamme käytetään puhdistus- ja huoltotöissä, puunkaadoissa, rakentamisessa ja lukuisissa muissa käyttötarkoituksissa, joissa tarvitaan turvallista henkilönostoa.

Henkilönostimemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan sekä pitkästä elinkaarestaan. Kaikki nostimet valmistetaan omassa tehtaassa Nokialla. Myymme tuotteitamme maailmanlaajuisesti konevuokraamoille ja loppukäyttäjille.

Vastuullisena yrityksenä Dexter Lifts arvostaa työntekijöitään, asiakkaitaan, toimittajiaan, yhteisöään ja ympäristöään, joiden varaan olemme rakentaneet perustan menestyvälle liiketoiminnalle vuodesta 1982 lähtien. Tänä päivänä Dexter Lifts jatkaa innovatiivisten ja laadukkaiden tuotteiden kehittämistä sitoutuen samalla tuotteiden ympäristövaikutusten vähentämiseen. Keräämme myös jatkuvasti asiakaspalautetta ja kehitämme uusia malleja sekä ominaisuuksia. Tavoitteemme on olla innovatiivinen ja edelläkävijä erityisesti teknologisesta näkökulmasta. 

 

Historia

  • 1982            Dexter-henkilönostimien valmistus alkoi Tampereella.
  • 1992            Nostimien valmistus siirtyy Nokialle.
  • 1997            Dexter Lifts hankki omat tuotantotilat Nokialta, joissa yritys toimii edelleen.  

 

Tuotelanseeraukset